Mitä ohjauksissa tapahtuu?

Aluksi on keskustelu, jossa kartoitetaan, mitä asiakas haluaa.
Varsinainen ohjaus alkaa rentoutuksella. Sen jälkeen ohjaan sinut käsittelemään aihetta. Ohjauksen kulku tapahtuu koko ajan sinun ehdoillasi. Sinä päätät, kuinka edetään ja mitä haluat tuoda keskusteluun. Kaikki esiin tulevat asiat ovat sellaisia mihin olet sillä hetkellä valmis, ja mitkä ovat sinulle olennaisimmat siinä hetkessä kohdata.
Lopuksi käydään yhteenvetokeskustelu
Ohjauskerran kesto on alku- ja loppukeskusteluineen 1-1,5 tuntia. Lisäksi 10–15 minuutin soittoaika ohjauksen jälkeen.

Ohjausmenetelmiä

Rentoutusohjaus:
Rentoutusohjauksessa rentoutetaan keho ja mieli. Rentoutusohjauksessa voidaan tehdä mielikuvamatka esim. kauniiseen luonnonpaikkaan tai paikkaan, josta saat voimaa. Ohjauksen jälkeen olosi on rentoutunut. Energiasi lähtevät liikkeelle tuoden hyvää oloa koko kehoosi ja mieleesi.

Sisäisen hyvinvoinnin ohjaus:
Sisäisen hyvinvoinnin ohjaus on henkilökohtaista ohjausta omaan sisimpään ja siellä olevien asioiden vapauttamista. Voit vahvistaa ja voimistaa ajatus- ja toimintamallejasi. Voit purkaa vanhoja ajatusmalleja ja sisäistää uusia. Vahvistat ja luot uusia voimavaroja ja voimistat omaa henkistä kasvuasi. Sisäisen hyvinvoinnin ohjauksessa on usein mukana regressio-ohjaus, joka on minäkuvan uudelleen päivittämistä.

Regressio-ohjaus:
Regressio-ohjaus on minäkuvan uudelleen päivittämistä menneisyyteen liittyvien ajastus-, tunne-, ja kehomuistojen kautta. Menneisyyttä on mikä tahansa ajankohta tästä hetkestä taaksepäin.
Regressio-ohjaus on elämäntilanteessa vaikuttavien asioiden hoitoa.
Regressio-ohjauksessa kohdataan ja vaikutetaan niihin asioihin, jotka edelleen jollain tavalla heijastuvat nykyiseen hetkeen.
Ohjauksen aiheet voivat liittyä parisuhteeseen, ihmissuhteisiin, työhön, vapaa-aikaan jne. kaikkeen, mikä sinua itseäsi kiinnostaa, ihmetyttää tai mietityttää.
Ohjausta käytetään myös myönteisten asioiden tukemiseen elämässä.
Regressio laittaa ”asioita” loksahtelemaan paikoilleen. Sinulle tulee laajempi ja syvempi ymmärrys asioita ja tapahtumia kohtaan.